Volejte zdarma 800 10 30 10

Stavební pozemek na prodej, Horní Domaslavice

Stavební pozemek, Horní Domaslavice - fotografie č. 1Prodáno
Cena 1 850 000 Kč
(cena k jednání, včetně provize, v případě více zájemců si majitel vyhrazuje právo prodat nejvýhodnější nabídce, při rychlém jednání možná dohoda o ceně)
kód zakázky
126241
okres
Frýdek-Místek
lokalita
Horní Domaslavice
druh pozemku
bydlení
celková plocha
842 m2
inženýrské sítě
vodovod, elektřina
prodej po částech
Ne
umístění objektu
klidná část obce
komunikace
asfaltová
doprava
silnice, autobus
občanská vybavenost
škola, školka, pošta, supermarket
sklon pozemku
rovina
připravenost k výstavbě
vydáno územní rozhodnutí


Nabízíme k prodeji velmi krásný, rovinatý a slunný stavební pozemek o rozloze 842m2 v obci Horní Domaslavice s výhledem na Lysou horu a další vrcholky Beskyd. Velkou výhodou tohoto pozemku je právě dostupnost Žermanické přehrady a Beskyd, kdy toto zajištuje dostatečné sportovní a kulturní vyžití. Milovníci kol a pěší turistiky jistě ocení hustou sít turistických cest v blízkosti a zároveň města Frýdek-Místek a Havířov v dojezdové vzdálenosti cca 10km, nabízí dostatečné množství kulturního vyžití a možnosti nákupů. Samotné Horní Domaslavice mají výbornou občanskou vybavenost jako školu, školku, poštu, obchody a restaurace, kdy tato malebná obec se stále rozvíjí a je vhodná ke klidnému a pohodovému bydlení.

Pozemek je přístupný z obecní asfaltové komunikace a nachází se ve velmi klidné části obce. Voda a elektřina je na hranici pozemku. Pozemek se nachází v těsné blízkosti zastávky autobusu, který zajištuje spojení mezi městy Havířov a Frýdek-Místek

Možnost koupě dalších podobných pozemků,

více informací